Dreigt uw medewerker uit te vallen?

Coaching voor bedrijven

Holtkamp-Kleine heeft coaching voor bedrijven ondergebracht bij www.zmb-coaching.nl (zelfde eigenaar) om een scheiding te kunnen maken tussen bedrijven en particulieren die vragen om hulp.

We helpen u zo optimaal mogelijk gebruik te maken van capaciteit en potentieel van uw medewerkers.

Het beste resultaat behaalt u met gezonde medewerkers die gemotiveerd zijn en duurzaam inzetbaar zijn want er kunnen zich allerlei problemen voordoen die gezondheid en balans in de weg staan. We hebben jarenlange ervaring en tevens onderzoek gedaan naar balans tussen prive- en werksituatie en naar psychische- en werk gerelateerde klachten.

We helpen ziekteverzuim te voorkomen en te behandelen zoals onder andere overbelasting, burn-out, overspannenheid, psychische en fysieke klachten en gedragsproblemen.
We geven advies en begeleiding en werken aan het verhogen van motivatie, vitaliteit en productiviteit.
We bieden hulp bij persoonlijke- en arbeidsgerelateerde problemen.
Het voorkomen en terugdringen van stress en ziekteverzuim is een van de moeilijkste uitdagingen binnen een bedrijf. Een voorbeeld van een uitdaging is het verbeteren van de communicatie met collega’s maar ook het verbeteren van assertiviteit en vastgewortelde gedragspatronen. Als er tijdens een sessie een klacht blijkt te zijn of een onderliggend probleem die verder reikt dan de arbeidssetting wordt dit meteen aangepakt.

Onze aanpak

Bij de intake wordt de hulpvraag goed in kaart gebracht en wordt u een voorstel gedaan voor een traject. Wanneer een medewerker klachten heeft en dreigt uit te vallen is het belangrijk zo snel mogelijk te starten met professionele begeleiding. We starten direct met het coachingstraject na aanmelding en werken met onze begeleiding op een dusdanige wijze dat er snel grip te krijgen is op de ontstane situatie en geven handvatten om direct mee aan de slag te gaan. U kunt u medewerker aanmelden bij www.zmb-coaching.nl

Bedrijfsgerelateerde klachten