Burn-out

Holtkamp-Kleine werkt op twee pijlers;

  • psychologische hulp voor particuliere cliënten
  • coachingstrajecten voor medewerkers van bedrijven.

Holtkamp-Kleine helpt u zo optimaal mogelijk gebruik te maken van capaciteit en potentieel.
Het beste resultaat behaalt u met gezonde medewerkers die gemotiveerd zijn en duurzaam inzetbaar zijn want er kunnen zich allerlei problemen voordoen die gezondheid en balans in de weg staan. We hebben jarenlange ervaring en tevens onderzoek gedaan naar balans tussen prive- en werksituatie en naar psychische- en werk gerelateerde klachten.

  • We helpen ziekteverzuim te voorkomen en te behandelen zoals burn-out, overspannenheid, psychische en fysieke klachten en gedragsproblemen.
  • We geven advies en begeleiding en werken aan het verhogen van motivatie, vitaliteit en productiviteit.
  • We bieden hulp bij persoonlijke- en arbeidsgerelateerde problemen.

Het voorkomen en terugdringen van stress en ziekteverzuim is een van de moeilijkste uitdagingen binnen een bedrijf. Een voorbeeld van een uitdaging is het verbeteren van de communicatie met collega’s maar ook het verbeteren van assertiviteit en vastgewortelde gedragspatronen. Als er tijdens een sessie een klacht blijkt te zijn of een onderliggend probleem die verder reikt dan de arbeidssetting wordt dit meteen aangepakt.

Onze aanpak

Bij de intake wordt de hulpvraag goed in kaart gebracht en wordt u een voorstel gedaan voor een traject. Wanneer een werknemer klachten heeft en dreigt uit te vallen is het belangrijk zo snel mogelijk te starten met professionele begeleiding. We starten direct met het coachingstraject na aanmelding en werken met onze begeleiding op een dusdanige wijze dat er snel grip te krijgen is op de ontstane situatie en geven handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Contact

Neemt u rustig contact op voor een vrijblijvend gesprek zodat we wensen en vragen kunnen doorspreken.  Bellen is mogelijk of neem contact op via de mail.