Medewerkers

Corinne

Mijn naam is Corinne Holtkamp-Kleine, praktijkeigenaar.
In 1962 geboren te Enschede. Mijn opleidingen/ervaring:Toegepaste Psychologie BSc (specialisatie Arbeid & Gezondheidspsychologie, Arbozorg, Bedrijfscounseling (preventie voor en behandeling bij ziekteverzuim), Management, Sociale Wetenschappen, EMDR therapie, Cognitieve gedragstherapie, MSc master Gezondheidspsychologie i.o., Human Resource Management.

Aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg), 
RBCZ (koepelorganisatie/kwaliteitsregister), EZH (EerstelijnsZorgHaaksbergen), 
SPS-NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen)

AGB praktijk 94067158 
AGB behandelaar  90038254
KvK 87524333

Zowel ik als Arend voldoen aan de eisen die door de wet en zorgverzekeraars zijn gesteld. Voor onze hulp geldt vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

We zetten ons in om mensen weer optimaal te laten functioneren waarbij doelgerichte preventie en interventie centraal st

 

Arend (waarnemer)

Mijn naam is Arend Wissink MSc. Ook ik heb een praktijk voor psychologische ondersteuning.
Als psycholoog kan ik waarnemen voor Corinne mocht zij onverwachts uitvallen. Sessies waar gewerkt wordt met Cognitieve Gedragstherapie of EMDR kan ik voortzetten, zelf ben ik onder andere therapeut EMDR. Behalve de klinische kant heb ook ik Arbeid & Organisatie psychologie gedaan en werkervaring in leidinggevende functie en rollen. Mijn specialisatie is angst- en stemmingsproblematiek.